Går rejsen til USA?

Går rejsen til USA, eller flyver du via en by i USA, skal der udfyldes en elektronisk indrejsetilladelse - ESTA.

Senest 72 timer før ankomsten til USA skal du søge om indrejsetilladelse på Estas officielle hjemmeside koster USD 14,- og kan kun betales med kreditkort(Vær opmærksom på at der findes mange Esta udbydere der opkræver et langt højrere beløb end det fastsatte).

Umiddelbart efter får du en forhåndsgodkendelse til indrejsen og et nummer, som du skal printe eller skrive ned og medbringe på rejsen, da lufthavnsmyndigheder i Danmark og USA kan kræve at se det. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.

Vi gør opmærksom på at afgivelse af oplysninger, alene påhviler den rejsende selv og at manglende eller mangelfuld afgivelse af oplysninger kan betyde, at der nægtes adgang til flyet og således mister rejsen uden mulighed for at få refunderet hverken rejsen eller de udgifter, der måtte have været i den forbindelse.Vi har som rejsebureau intet ansvar for korrekt afgivelse af ovennævnte oplysninger, hvorfor Billetkontoret A/S ikke kan blive mødt med krav, der måtte udspringe heraf grundet manglende eller mangelfulde oplysninger.

Sådan gør du
Alle felter markeret med en * skal udfyldes på engelsk. Dvs at Ø bliver til OE, Æ til AE og Å til AA. Det er ikke nødvendigt at udfylde felterne ang. rejseinformation og ophold i USA.

Når du er færdig med ansøgningen og modtaget et registreringsnummer, anbefaler vi at du printer denne ud og medbringer på rejsen. Uden dette nummer kan du risikere at blive afvist ved check-in i lufthavnen. Bemærk at alle som deltager på rejsen skal ansøge om indrejse.

Er du tidligere straffet i USA eller opholdt dig for lang tid ulovligt i USA, kan du blive nægtet indrejse via Esta, og vi anbefaler at du kontakter Den Amerikanske Ambassade, Dag Hammerskjöld Allé 24, 2100 København Ø, tlf.: 33 41 71 00